Machines en onderhoud door Bouman

Met de juiste apparatuur haal je het beste uit je koffie. Bouman levert sinds 1923 espressoapparatuur en koffiesystemen van excellente kwaliteit. Met onze kennis en ervaring adviseren we je graag over de oplossing die bij jou past. Daarnaast staan onze installatiemonteurs 24 uur per dag klaar om jouw apparatuur in topconditie te houden.

Onze merken

Als onafhankelijk leverancier en importeur selecteert Bouman alleen merken die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Professionele koffiemachines voor intensief gebruik in de horeca en het bedrijfsleven, maar ook hoogwaardige espressoapparaten voor gepassioneerde thuisbarista’s. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van de topmerken, die wij met gepaste trots vertegenwoordigen!

Koffiemachines

Een perfect kopje koffie maak je niet zomaar. Naast de koffiebonen speelt de machine een doorslaggevende rol. Bouman heeft verschillende espressoapparaten en koffiesystemen. Van een pistonmachine voor de barista die zijn eigen stempel wil drukken tot een volautomaat voor een lekkere kop koffie met één druk op de knop. Welke apparatuur voor jou het beste is, hangt af van je wensen en mogelijkheden. We adviseren graag!

Pistonmachines

Met een pistonmachine heb je het maken van een perfecte espresso helemaal in eigen hand. Hét apparaat voor de echte barista, in café of restaurant, maar ook steeds vaker op kantoor of thuis.

Ontdek meer in onze shop

Volautomaten

Snel en smaakvol: met een volautomatische machine zet je koffie met één druk op de knop. Liever een lungo of latte? Vrijwel alles is mogelijk. Er zijn volautomaten voor horeca, bedrijven en particulieren.

Ontdek meer in onze shop

Showroom

Ervaar zelf het verschil tussen pistonmachines, volautomaten en andere machines en koffiesystemen. In onze showroom vertellen we je alles over de mogelijkheden en komen we samen tot de juiste keuze.

Maak een afspraak

Accessoires

Perfectie zit ‘m in de details. Bouman heeft een scala aan accessoires voor een perfecte kop koffie en uiteenlopende onderhoudsproducten om je koffiemachine in conditie te houden. Net als bij onze koffie en machines staat kwaliteit voorop. Onze serviceprofessionals bezorgen ook deze producten door heel Nederland –inclusief advies over het juiste gebruik.

Reinigingsproducten

Regelmatig onderhoud van je koffiemachine is hygiënisch en komt de levensduur van het apparaat ten goede. Bouman heeft alle producten in huis voor schoonmaken en ontkalken.

Koffiemolens

Hoe fijn of grof je de koffiebonen maalt, heeft veel invloed op de smaak van de koffie. Verschillende koffiemolens hebben uiteenlopende mogelijkheden. We adviseren je graag.

Melkopschuimers

Sommige espressomachines hebben een stoompijpje om melk op te schuimen. Maar er zijn ook losse melkopschuimers, zodat je altijd eenvoudig cappuccino of latte kan maken.

Service | Onze monteurs

Als ondernemer moet je altijd kunnen vertrouwen op je apparatuur. Daarom levert Bouman alleen koffiemachines van bekende kwaliteitsmerken als Wega, Rheavendors, WMF en Jura. Doet er zich toch een storing voor? Dan staan onze ervaren installatiemonteurs 24 uur per dag voor je klaar. Deze specialisten verzorgen vanzelfsprekend ook graag het onderhoud van koffiemachines en -molens. Zo houden we samen je apparatuur in optimale conditie!

Service | Op locatie

Onze medewerkers kennen alle mogelijkheden van onze koffiemachines en leren we je hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw machine. Natuurlijk komen onze koffiespecialisten ook graag naar je toe. Voor service en onderhoud, maar ook om bijvoorbeeld een baristatraining te geven aan je medewerkers. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.