Met zorg geselecteerd: koffie en thee

Nederlanders zijn grootverbruikers als het gaat om koffie en thee. We drinken talloze kopjes: thuis, op het werk en buiten de deur, op elk tijdstip van de dag. Bouman wil van al die gelegenheden een genietmoment maken. Daarom selecteren we alleen merken met een passie voor de lekkerste koffiebonen en de beste theeblaadjes.

Waarom koffie

Een kop koffie is veel meer dan zomaar een warme drank. Koffie helpt je op gang of zorgt voor een rustmoment in de drukte van alledag. Breekt het ijs bij een eerste kennismaking. En functioneert als smeermiddel bij een lastig gesprek of zakendeal. Geen wonder dat het wereldwijd een van de meest gedronken dranken is! Mensen houden al eeuwenlang van de smaak van koffie. Het opwekkende effect van cafeïne doet de rest.

Voor thuis

Voor een perfecte espresso hoef je de deur niet uit. Speciaal voor thuis hebben we makkelijke koffieproducten geselecteerd, van koffiebonen en filterkoffie tot handige capsules.

Voor zakelijk

Koffie kan een belangrijke bijdrage leveren aan een goede werksfeer. Bouman helpt werkgevers graag een handje met lekkere en handige koffieproducten voor op kantoor.

Voor horeca

Als professional in hotel, restaurant of café wil je het allerbeste voor je gasten. Bouman heeft alles in huis om jouw gasten een perfecte koffiebeleving voor te schotelen.

Waarom Thee

Thee wint steeds meer terrein, zowel in de horeca als thuis. Logisch, want ‘een kopje thee’ staat voor veel mensen gelijk aan gezelligheid. Bovendien is het een welkome afwisseling en een goede manier om cafeïnegebruik een beetje te beperken. Zo past thee ook uitstekend bij een fitte en gezonde leefstijl. Thee is er in eindeloos veel verschillende soorten en smaken. Van losse theeblaadjes tot handige zakjes en van zwarte of witte thee tot rooibos en kruidenthee. Bouman heeft een uitgekiende selectie theeproducten. Daarnaast spelen we met ons aanbod in op actuele trends en ontwikkelingen.

Voor thuis

Wat is er nu fijner dan op de bank kruipen met een boek en een kop thee binnen handbereik? Bouman maakt het je graag gemakkelijk en bezorgt jouw favoriete smaak gewoon bij je thuis.

Voor zakelijk

Je medewerkers en klanten geef je natuurlijk de keus uit verschillende smaken thee. Bouman heeft een mooie selectie van de beste theesoorten, die we graag op locatie bezorgen.

Voor horeca

Smaken verschillen. Daarom presenteer je als horecaondernemer graag een uitgekiende selectie theesoorten. Bouman heeft alvast het nodige voorwerk voor je gedaan.

By Bouman – Exclusieve partner

We zijn trots op de merken die wij leveren! Stuk voor stuk staan deze voor passie en kwaliteit. Net als Bouman dus. Samen bezorgen we je een excellente koffiebeleving. In het bijzonder presenteren we Cafès Novell en Caffè Molinari: twee koffiebranderijen die zich onderscheiden door de toewijding waarmee zij werken aan de lekkerste koffie. Als exclusieve partner zijn wij hét gezicht van deze merken in Nederland.

Cafès Novell:
Koffie met Spaans temperament

De koffie van het Spaanse Novell kenmerkt zich door een verrassend en uniek aroma. Deze koffiebranderij selecteert sinds 1958 de beste bonen voor een heerlijke kop koffie. Cafès Novell groeide uit van familiebedrijf tot internationale organisatie en is nu ook verkrijgbaar in Nederland. By Bouman!

Bezoek Cafesnovell.nl

Caffè Molinari:
Proef de passie van Italiaanse espresso

Met Caffè Molinari kun je overal genieten van een echte Italiaanse espresso. Passie, toewijding en excellente kwaliteit vormen al meer dan 200 jaar de kernwaarden van deze koffiebranderij uit Modena. Bouman is al vele jaren de exclusieve importeur van dit authentieke Italiaanse merk.

Bezoek Caffemolinari.nl