Sinds 1923 toonaangevend in de wereld van koffie!

De beste koffie voor je gasten, klanten en medewerkers. Of een lekkere kop thee voor thuis voor thuis. Bouman zorgt er al bijna een eeuw voor. Als leverancier van koffie én de juiste apparatuur om alles uit de bonen te halen. Waarbij we ook service en onderhoud voor onze rekening nemen. We delen onze passie voor puur en smaak graag met jou!

Onze missie

Sinds 1923 is Bouman gespecialiseerd in kwaliteitskoffie, koffiesystemen en service voor bedrijven en particulieren die alleen het beste wensen. Advies op maat is bij ons vanzelfsprekend en een eigen servicedienst op niveau een vereiste. 

Onze kernwaarden:

Onafhankelijk
Door merkonafhankelijk te zijn, is Bouman beter in staat een passend advies te bieden voor iedere situatie/omgeving.

Persoonlijk
Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact

Kwaliteit
Wij bieden hoogwaardige koffie, koffieapparatuur en service aan wanneer de klant dit wenst

Klantgericht
Iedereen bij Bouman is dagelijks bezig klanten tevreden te stellen

Een stapje extra
We leveren alleen de allerbeste koffie, zorgvuldig geselecteerde thee en apparatuur van gerenommeerde merken. En we zetten graag een stapje extra, zodat jij en je gasten kunnen genieten van een zorgeloze koffie-ervaring. Tevreden klanten, daar draait het om bij Bouman.

Geschiedenis

Het verhaal van ons familiebedrijf begint in 1923. In dat jaar, bijna een eeuw geleden, startte Bouman als importeur van kwaliteits,- espressoapparatuur en koffiesystemen voor de Nederlandse markt. Als onafhankelijk leverancier ging Bouman zich ook richten op het importeren van espressoapparatuur en koffiesystemen met Specialty Grade / Single Origin /Grand Cru koffie classificaties.. Vanuit het Noord-Hollandse Diemen leverde Bouman al snel aan klanten in het hele land. Inmiddels zijn we kind aan huis bij talloze adressen, van hotels, restaurants en cafés tot ziekenhuizen en scholen. En van uiteenlopende bedrijven en instellingen tot particulieren.

Bouman BV is tevens exclusief importeur van CaffeMolinari, één van de grootste koffiebranders uit Italië met een buitengewone hoge kwaliteit. Sinds 2018 zijn wij exclusief leverancier van Cafès Novell voor de Nederlandse markt.

Onze showroom

Koffie moet je ervaren. Daarom ben je van harte welkom in onze showroom in Diemen. Hier kun je koffie ruiken en proeven, bijvoorbeeld van de bekende Italiaanse koffiebranderij Caffè Molinari en het Spaanse Cafès Novell. Onze ervaren koffiespecialisten vertellen je graag meer over het vakmanschap van deze koffiebranders. Daarnaast demonstreren ze alle mogelijkheden van espressoapparatuur en koffiesystemen van topmerken als Jura, Wega en Rheavendors. De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag. Ook buiten kantoortijden maken we graag een afspraak.

Maak een afspraak in onze showroom

Waar we goed in zijn

Bouman staat voor full service.
We denken mee over een oplossing die past bij jouw koffiewensen.
In alle opzichten.

Koffie

We delen onze passie voor pure smaken graag met jou! Daarom leveren we alleen de beste koffieproducten van de mooiste merken. Van versgebrande bonen tot filterkoffie en capsules.

Apparatuur
Apparatuur

Om alles uit je koffie te halen, is goede apparatuur onmisbaar. Bouman biedt professionele espressomachines en koffiesystemen van topmerken als Wega en Jura.

Service

Bouman zet graag een stapje extra voor een zorgeloze koffiebeleving. We leveren dus niet alleen excellente koffie en apparatuur, maar staan ook 24/7 klaar voor service en onderhoud.

Showroom

Benieuwd naar koffie volgens Bouman? In onze showroom in Diemen laten we je graag kennismaken met pure smaken. En demonstreren we hoe je het beste uit je koffie haalt.

By Bouman – Exclusieve partner

We zijn trots op de merken die wij leveren! Stuk voor stuk staan deze voor passie en kwaliteit. Net als Bouman dus. Samen bezorgen we je een excellente koffiebeleving. In het bijzonder presenteren we Cafès Novell en Caffè Molinari: twee koffiebranderijen die zich onderscheiden door de toewijding waarmee zij werken aan de lekkerste koffie. Als exclusieve partner zijn wij hét gezicht van deze merken in Nederland.

Cafès Novell:Koffie met Spaans temperament

De koffie van het Spaanse Novell kenmerkt zich door een verrassend en uniek aroma. Deze koffiebranderij selecteert sinds 1958 de beste bonen voor een heerlijke kop koffie. Cafès Novell groeide uit van familiebedrijf tot internationale organisatie en is nu ook verkrijgbaar in Nederland. By Bouman!

Bezoek Cafesnovell.nl

Caffè Molinari:Proef de passie van Italiaanse espresso

Met Caffè Molinari kun je overal genieten van een echte Italiaanse espresso. Passie, toewijding en excellente kwaliteit vormen al meer dan 200 jaar de kernwaarden van deze koffiebranderij uit Modena. Bouman is al vele jaren de exclusieve importeur van dit authentieke Italiaanse merk.

Bezoek Caffemolinari.nl